Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte kinder T-shirts

Bedrukte kinder T-shirts

Komt er een kamp aan of staat er een kinderfeestje op de planning? Dan is dit het perfecte moment om kinder T-shirts te laten bedrukken! Al onze kinder T-shirts zijn behandeld met softener en enzymen waardoor de T-shirts zacht en glad aanvoelen. De kinder T-shirts zijn voorzien van een Ökotex Standard 100 certificering. Dit houdt in dat er geen milieuvervuilende hulp -of  verfstoffen gebruikt worden. Daarnaast geeft de certificering aan dat het energiegebruik optimaal is en de CO2 uitstoot goed verwerkt wordt. Bij de kinder T-shirts heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit T-shirts die gemaakt zijn van polyester of katoen. Daarnaast heeft u de keuze uit de verschillende maten 110-120, 130-140 en 150-160.

Kinder T-shirts met logo

Voor het bedrukken van kinder T-shirts met logo heeft u oneindig veel mogelijkheden. Kinder T-shirts met naam zijn natuurlijk perfect voor tijdens het sporten. Zo kunt u voor het hele team een T-shirt laten bedrukken dat voorzien is van logo, rugnummer en sponsor om op te vallen op de sportvelden en in de sportkantines. Ook kunt u een kinder T-shirt voorzien van een grappige afbeelding of tekst om bijvoorbeeld een kampioenschap of een andere speciale dag te vieren.

Kinder T-shirts bestellen

Een bedrukt T-shirt is de leukste manier om kinderen een herinnering aan een leuke activiteit of gebeurtenis mee te geven. Op Tshirtwereld heeft u de keuze uit verschillende frisse en opvallende kleuren. Door de full-color bedrukking zijn de kinder T-shirts geheel naar eigen wens samen te stellen en al vanaf 1 stuk verkrijgbaar. Bent u benieuwd hoe uw kinder T-shirt er uit komt te zien? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende digitale proef aan! 

 

9,3
1 - 6 van 6 resultaten

1 - 6 van 6 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

[No belgian translation 481227]

[No belgian translation 481228]

[No belgian translation 481229]

[No belgian translation 481230]